Easyriet

Easyriet

Update 16-10-2018: op dit moment is de site van easyriet onbereikbaar. Het lijkt er op dat het bedrijf zijn werkzaamheden heeft moeten staken. Mogelijk meer informatie: www.easyriet.nl.

EasyRiet zijn geprefabriceerde dakelementen voorzien van echt natuurriet. Met EasyRiet is het eenvoudig  uw eigen dak te leggen.

Deze elementen worden in eigen fabriek gemaakt en zijn zeer gemakkelijk te plaatsen door iedere rietdekker, aannemer, timmerman of doe-het-zelver.

De panelen kunnen op vrijwel elk dak met een minimale helling van 30 graden worden gelegd. De EasyRiet dakpanelen zijn geschikt  voor woonhuizen, tuinhuizen, schuren, houthokken, overkappingen en zelfs sauna’s worden ermee bekleed.  Maar naast een dak kan het kan ook worden gebruikt als gevelbekleding, decoratie of als een  natuurlijke afscheiding.

Het riet zit op deze elementen verlijmd en kan daardoor door vogels niet worden los getrokken. De prefab elementen vormen net als het schroefdak een gesloten constructie.

Wilt u meer weten over Easyriet dakelementen of deze elementen laten plaatsen? Vraag dan uw rietdekker of kijk op www.easyriet.nl.

 

Colofon & Disclaimer | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden | Sitemap | RSS     Vakfederatie Rietdekkers © 1997 - 2019