Selecteer uw rietdekkersbedrijf

Selecteer uw rietdekkersbedrijf

Het laten aanbrengen van een rieten dak is doorgaans een flinke investering. Deze investering vraagt om een bedrijf die niet alleen over de benodigde vaardigheden beschikt maar ook over voldoende kennis. Omdat het rieten dak een dakbedekking is die op termijn onderhoud behoeft gaat u dus een relatie aan met een rietdekkersbedrijf. Maar hoe selecteert u nu een bedrijf wat goed bij u en uw wensen past ?

In het menu aan de linkerzijde kunt u allereerst lezen hoe u een rietdekker kunt selecteren. Daarna kunt u op de kaart van Nederland kijken welke leden van de Vakfederatie Rietdekkers bij u in de buurt gevestigd zijn. De gegevens van alle aangesloten bedrijven vindt u in de actuele ledenlijst.

Alleen rietdekbedrijven waarvan de ondernemer het vakdiploma rietdekken bezit, kunnen lid worden van de Vakfederatie Rietdekkers. Rietdekbedrijven die te vaak niet aan de norm voldoen, of een probleem veroorzaken (door een tekort aan vakmanschap en of ondernemersvaardigheden) en dit probleem niet adequaat oplossen, wordt het lidmaatschap van de Vakfederatie Rietdekkers ontnomen. Om hun lidmaatschap kenbaar te maken mogen alleen leden van de Vakfederatie Rietdekkers het logo gebruiken.

Colofon & Disclaimer | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden | Sitemap | RSS     Vakfederatie Rietdekkers © 1997 - 2024