Actuele berichten

Actuele berichten

Het laatste nieuws uit de rietdekkersbranche. Wilt u altijd en automatisch op de hoogte blijven abonneert u zich dan op de pagina middels RSS. Dit kan in uw browser of door het installeren van een zogenaamde RSS Reader.

Rietdekker worden ?

20 nov 2019 - Wil jij rietdekker worden? Bezoek dan de open dagen van het Deltion College in Zwolle en kijk of de BBL opleiding Dakdekker Riet iets voor jou is ! De open dagen worden gehouden op 24 en 25 januari 2020.

Lees Meer >>

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)

11 sep 2019 - Midden in de vakantie heeft de overheid nieuw leven geblazen in de regeling Subsidie Energiebesparing Eigen Huis, ook wel SEEH. Voor deze regeling is een totaal subsidiebedrag van €84 miljoen beschikbaar gesteld. In het kort behelst de regeling dat een woningeigenaar (die dan ook bewoner moet zijn) 2 energiebesparende maatregelen uit moet voeren om in aanmerking te komen voor subsidie.

Lees Meer >>

9% BTW tarief op aanbrengen isolatie

09 jul 2019 - Isoleert u een woning? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van het isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar onder het 9%-tarief.

Lees Meer >>

Colofon & Disclaimer | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden | Sitemap | RSS     Vakfederatie Rietdekkers © 1997 - 2020