Actuele berichten

Actuele berichten

Het laatste nieuws uit de rietdekkersbranche. Wilt u altijd en automatisch op de hoogte blijven abonneert u zich dan op de pagina middels RSS. Dit kan in uw browser of door het installeren van een zogenaamde RSS Reader.

Fiscale aftrek onderhoud monumenten gehandhaafd

11 nov 2016 - In tegenstelling tot eerdere berichten heeft minister Bussemaker besloten het afschaffen van de fiscale aftrek voor onderhoud aan (rijks)monumenten met een jaar uit te stellen. De minister houdt het wetsvoorstel voorlopig wel aan. Daarmee neemt ze langer de tijd om verder te werken aan de nieuwe subsidieregeling ter vervanging van de oude fiscale regeling. De komende tijd zal over een mogelijke vervangingsregeling met de Kamer en het erfgoedveld verder gesproken worden. De minister heeft de Kamer suggesties gedaan hoe de huidige regeling aan te passen.

Lees Meer >>

Pand van het jaar 2016

15 mrt 2016 - Op de ledenvergadering van de Vakfederatie Rietdekkers is de uitslag bekendgemaakt van de “Pand van het jaar 2016” verkiezing. Uit 10 genomineerde panden hebben de leden van de Vakfederatie Rietdekkers op hun favoriete pand kunnen stemmen.

Lees Meer >>

Colofon & Disclaimer | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden | Sitemap | RSS     Vakfederatie Rietdekkers © 1997 - 2017