Actuele berichten

Actuele berichten

Het laatste nieuws uit de rietdekkersbranche. Wilt u altijd en automatisch op de hoogte blijven abonneert u zich dan op de pagina middels RSS. Dit kan in uw browser of door het installeren van een zogenaamde RSS Reader.

Vakdiploma 2019 van start

22 jan 2019 - Maandag 21 januari is gestart met de opleiding Vakdiploma Rietdekker. 9 deelnemers hebben daarom deze week het dak verruild voor het leslokaal. In deze week worden zij bijgespijkert op uiteenlopende onderwerpen: bouwfysica, tekeninglezen, wet- en regelgeving enz.

Lees Meer >>

Verhuisd

10 jan 2019 - De Vakfederatie Rietdekkers is Verhuisd.

Lees Meer >>

Pand van het jaar 2017

20 mrt 2018 - Op de ledenvergadering van de Vakfederatie Rietdekkers is de uitslag bekendgemaakt van de “Pand van het jaar 2017” verkiezing. Tijdens de Rietdekkersbeurs, 9 februari 2018, in de IJsselhallen te Zwolle hebben bezoekers hun stem uitgebracht.

Lees Meer >>

Beroep in beeld

21 feb 2018 - Om een beter beeld te krijgen wat het rietdekkersvak betekent en wat de opleidingsmogelijkheden binnen het vak zijn heeft SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven, beroepenfilms ontwikkeld.

Lees Meer >>

Colofon & Disclaimer | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden | Sitemap | RSS     Vakfederatie Rietdekkers © 1997 - 2019