Actuele berichten

Actuele berichten

Het laatste nieuws uit de rietdekkersbranche. Wilt u altijd en automatisch op de hoogte blijven abonneert u zich dan op de pagina middels RSS. Dit kan in uw browser of door het installeren van een zogenaamde RSS Reader.

Pand van het jaar 2017

20 mrt 2018 - Op de ledenvergadering van de Vakfederatie Rietdekkers is de uitslag bekendgemaakt van de “Pand van het jaar 2017” verkiezing. Tijdens de Rietdekkersbeurs, 9 februari 2018, in de IJsselhallen te Zwolle hebben bezoekers hun stem uitgebracht.

Lees Meer >>

Beroep in beeld

21 feb 2018 - Om een beter beeld te krijgen wat het rietdekkersvak betekent en wat de opleidingsmogelijkheden binnen het vak zijn heeft SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven, beroepenfilms ontwikkeld.

Lees Meer >>

10 nieuwe gediplomeerden Vakdiploma Rietdekker

13 feb 2018 - Tijdens de diploma-uitreiking van de opleiding Vakdiploma Rietdekker heeft Willem den Hartog, voorzitter van de Vakfederatie Rietdekkers, 10 diploma's uit kunnen reiken. Van de 11 deelnemers waren 7 direct geslaagd. 3 Deelnemers kregen via een herkansing het diploma in hun bezit. De laatste deelnemer zal nog een herkansing moeten maken.

Lees Meer >>

SBRCURnet beeindigt activiteiten

24 jan 2018 - SBRCURnet beëindigt haar bedrijfsactiviteiten per 31 december 2017. Een noodzakelijk besluit vanwege het wegvallen van fondsengelden. In 2018 vindt nog wel de administratieve afwikkeling van de stichting plaats.

Lees Meer >>

Fiscale Monumentenaftrek blijft ook in 2018

13 dec 2017 - Minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft in overleg met staatssecretaris Wiebes van Financiën besloten om de door dit kabinet voorgenomen afschaffing van de aftrek van uitgaven voor monumentenpanden met een jaar uit te stellen tot 2019. Bussemaker schrijft dat in een brief aan de Tweede Kamer.

Lees Meer >>

Colofon & Disclaimer | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden | Sitemap | RSS     Vakfederatie Rietdekkers © 1997 - 2018