Actuele berichten

Actuele berichten

Het laatste nieuws uit de rietdekkersbranche. Wilt u altijd en automatisch op de hoogte blijven abonneert u zich dan op de pagina middels RSS. Dit kan in uw browser of door het installeren van een zogenaamde RSS Reader.

Leerlingen gezocht

28 aug 2020 - Op dit moment is er veel vraag naar rieten daken. De rietdekkersbedrijven hebben het ontzettend druk en zitten te springen om jongeren die het vak zouden willen leren. Ervaring in het vak is niet noodzakelijk. Een gezonde werkinstelling en van aanpakken weten wel.

Lees Meer >>

Nieuw: promotievideo rietdekker worden

08 mei 2020 - Het Opleidings en Ontwikkelingsfonds Hellende Daken (OOHD) heeft samen met de Vakfederatie Rietdekkers en Studio BiB een promotiefilm gemaakt over het vak rietdekker en de opleidingsmogelijkheden binnen het vak.

Lees Meer >>

Subsidie op riet uit kop van Overijssel voor daken in Overijssel

05 mei 2020 - Het riet uit de Kop van Overijssel staat bekend als het beste riet van de wereld. Toch kiezen veel eigenaren van rieten daken voor goedkoper riet uit Oost-Europa of Azië. Een subsidiepotje van de provincie Overijssel moet ervoor zorgen dat meer Overijsselaars kiezen voor het riet uit hun eigen provincie.

Lees Meer >>

Rietdekker worden ?

20 nov 2019 - Wil jij rietdekker worden? Bezoek dan de open dagen van het Deltion College in Zwolle en kijk of de BBL opleiding Dakdekker Riet iets voor jou is ! De open dagen worden gehouden op 24 en 25 januari 2020.

Lees Meer >>

Colofon & Disclaimer | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden | Sitemap | RSS     Vakfederatie Rietdekkers © 1997 - 2020