Actuele berichten

Pand van het jaar 2016

Op de ledenvergadering van de Vakfederatie Rietdekkers is de uitslag bekendgemaakt van de “Pand van het jaar 2016” verkiezing. Uit 10 genomineerde panden hebben de leden van de Vakfederatie Rietdekkers op hun favoriete pand kunnen stemmen.

De inzendingen waren zeer divers van aard. Naast eenvoudig gedekte traditionele panden kon bijvoorbeeld gestemd worden op moderne villa’s, landhuizen, een opnieuw gedekt schoolgebouw en een riet gedekt ceremoniegebouw. Net als voorgaande edities bleek dat de stemmers zich vooral lieten leiden door het resultaat i.c.m. het benodigde vakmanschap van de rietdekker die het pand heeft gedekt. Na telling van de stemmen bleek dat er 2 genomineerden met evenveel stemmen een 2e plaats hebben behaald. Omdat 4 panden procentueel met kop en schouders boven de rest uitstaken is dit jaar gekozen om ook een derde prijs uit te reiken. De winnaars:

1e plaats: Landhuis te Hattem Gedekt door Rietdekkersbedrijf De Rietdekker BV. 

2e plaats: Moderne Villa te Zwolle Gedekt door Rietdekkersbedrijf Poepe-Veerman

2e plaats: Villa te Laren (NH) Gedekt door Zantingh Rietdekkers

3e plaats: Ceremoniegebouw Maashorst Gedekt door Rietdekkersbedrijf H. van Ginkel

Publicatiedatum: 15 mrt 2017

Colofon & Disclaimer | Veelgestelde vragen | Algemene voorwaarden | Sitemap | RSS     Vakfederatie Rietdekkers © 1997 - 2018